hening...

surat untuk-Mu.. | June 17, 2008

Tuhan.. bantu aku memilih ya… kalo bisa si yang sesuai sama yang aku pengen..

ehehehe… makasih ya tuhan


Posted in me

2 Comments »

  1. Jie..jie..milih apa nih dit? kemungkinannya cuma dua: soal kerjaan, atau jodoh!! hahaha. Selamat memilih, moga2 pilihanmu yg terbaik! :))

    Ga cuma itu swes… Ada banyak kali ada juga pilihan pagi2 gw mo makan bubur ato makan ketoprak, hari ini mo keliling2 ato di rumah, mo nonton criminal mind dulu ato gossip girls dulu…. wkwkwkwkwk…..

    Comment by Swesty Mahardhini — June 25, 2008 @ 7:50 pm

  2. wakakak..lo pemirsa sejati Gossip Girl juga. Lo lebih setuju Blair sama Nate atau Chuck??

    you know you love me..
    XOXO
    Gossip Girl

    hehe..

    Comment by Swesty Mahardhini — July 19, 2008 @ 11:58 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: