hening...

American Style Party : Checked. | December 17, 2011

Imel dateng, ada ajakan party dari orang yang jelas2 ga gw kenal. Tau muka doang di kelas, tapi ya ga pernah ngobrol. Walopun jauh dari bayangan yang kaya di film2, at least dah mirip2 lah. Api unggun deket patio sambil bakar marshmallow, some talk and laugh, fun games, liqour, kinda a new experience for me.


Posted in ga penting

5 Comments »

  1. wow! sounds really cool🙂 kapan balk dit?

    Comment by Bintang Pramodana — December 17, 2011 @ 4:26 pm

    • Nyobain sisi lain kehidupan sini. Hehe… Insya Allah akhir 2012 tang, kenapa? Mo ngirim undangan nikahan?😀

      Comment by aditz86 — December 19, 2011 @ 7:02 am

  2. hahaha, udangan nikahan blom dit :p lo dulu mungkin? hehe

    Comment by Bintang Pramodana — December 20, 2011 @ 4:03 pm

  3. haha Liqour? bagus bagus, nanti balik ke sini kita ke Social House ya Dit😀

    Comment by zdravstvuytye — October 8, 2012 @ 5:32 pm

    • I neither drink liquor nor even beer my friend. Tapi kalo begajulan sambil nyobain minum fruit punch ‘campur2’ dikit minum okelah. Tapi dikit banget lho ya, malu gw kalo sampe mabok. Haha…

      Comment by aditz86 — October 9, 2012 @ 2:00 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: